Pargas Scoutkår Skärgårdsvandrarna rf

Pargas Scoutkår SkärgårdsVandrarna

Höstprogram (01.10.2023)

Glädjande många är anmälda till höstförläggningen men mera om den lite senare, först tar vi andra viktiga datum att lägga märke till.
 
Måndag 9.10 besöker vi Rauhala sorteringsstation och avfallscentral (Sydmovägen 173). Vi träffas där kl. 18.00. Därifrån går vi tillsammans en rutt och plockar skräp tillsammans, så alla scouter skall ha kläder enligt väder. Glöm inte reflexen! Vi avslutar mötet vid Archipelagia Golf Club (Finbyvägen 87) kl. 19.30.

Måndag 16.10 har vi höstens traditionella filmkväll. Mötet börjar undantagsvis kl. 17.30. Mötet hålls hemma hos Nina (Vepogränd 2) och avslutas vanlig tid kl. 19.30. Till filmkvällen får var och en ta med något smått snacks som t.ex. godis eller annat liknande. Kåren bjuder på läsk och saft. Var och en får även ta med någon film, om man vill, så röstar vi sedan om vilken film vi kommer att titta på. 

Måndag 23.10 besöker vi Missionsboden (Fredrikaplan 3). Vi träffas där kl. 18.00. Därifrån går vi tillsammans till S-Market (Vapparvägen 3), där vi säljer Scouternas adventskalendrar (mera info om dessa får ni småningom). Varma kläder på! Vi rekommendrar även mössa och vantar. Mötet avslutas där kl. 19.30. Glöm inte reflexen då vi rör oss i trafiken under promenaden. 
----------------
Höstförläggning 7-8.10:

Mera info för de som är anmälda till höstförläggningen hittas under fliken "Anmälningar". Bilagan innehåller bl.a. info om tider, utrustningslista (packa tillsammans med era scouter så att de vet vad de har i väskan) och vägbeskrivning till Lyan.

Lägg märke till att vi inte åker till VU- och ÄV-dagen, som ordnas söndag 8.10, pga lågt intresse att delta i den. Det är också orsaken till att förläggningen avslutas tidigare än vanligt på söndag. Vi har full förståelse om de som åkt hem till natten inte deltar på söndag. Det vi kommer att hinna göra på söndag är att äta morgonmål och städa stugan. Med god tur hinner vi med någon lek också.
Om du missat anmälningen till höstförläggningen och ännu vill delta, ta kontakt med Jonna på WhatsApp (0408351070) innan torsdag 5.10.
-----------------
Efter allt detta vill vi ännu säga att om något av det ovanstående låter roligt så går det bra att komma med i verksamheten när som helst under verksamhetsåret. Ta gärna kontakt med en av ledarna innan. Kontaktuppgifter hittas under fliken "Kontaktuppgifter".

I alla fall jag ser fram emot en mysig brasa i denna eldstad :)